30.05.2022

Screen Helsinki – menestyksen anatomia

Screen Helsinki on uusi audiovisuaalisen alan johtava ammattilaistapahtuma ja jatkoa tutulle, pitkän historian omaavalle Media & Message – tapahtumalle.

Yli kahdenkymmenen vuoden ajan Media & Messageen kokoontui vuosittain satoja TV-alan ammattilaisia kuulemaan kiinnostavia ohjelmasisältöjä ja verkostoitumaan. Edellisen kerran Media & Message järjestettin Tampereella vuonna 2018, ja nyt pandemian jälkeen on aika uudelle ja uudenlaiselle paluulle. Media & Message palaa elokuussa uudistuneena ja kansainvälisempänä tapahtumana Screen Helsinki -nimellä.

Screen Helsinki -tapahtuman ohjelmassa käsitellään TV- ja elokuva-alan päivänpolttavia puheenaiheita ja katse suunnataan tulevaisuuteen. Ääneen pääsevät tuottajat, kanavat, levittäjät ja suoratoistopalvelut. Screen Helsinki -päivä huipentuu iltajuhliin, jossa av-alan toimijoita palkitaan mm. Vuoden Screen-teko -palkinnoilla. Lisäksi iltaa viihdyttää TV:stä tuttu bilebändi!

Screen Helsinki järjestetään Original Sokos Hotel Triplan kokouskeskuksessa Pasilassa ja iltajuhlat tapahtumakeskus Koskenrannassa 31.8.2022

 

Kysyttävää? Ota yhteyttä: screen@apfi.fi

Takaisin