31.8.2023 | Tennispalatsi Helsinki

Screen Helsinki päiväohjelma Tennispalatsissa

Vuonna 2023 Screen Helsinki tarjoaa entistä enemmän uusia näkökulmia ja kiinnostavia vieraita, kun päivätapahtuman seminaarisisällöt laajenevat iltapäivällä kahteen eri tapahtumasaliin. Valikoi ohjelmasta suosikkisi ja sukella syvälle alan ytimeen! Päiväohjelma Tennispalatsissa ajoittuu klo. 8:30-17:30 välille. Alla jo ohjelmakokonaisuuksien otsikot, tarkka aikataulu puhujineen päivitetään lähempänä tapahtumaa.

 

Vauhti kiihtyy – pysymmekö kyydissä?

Teknologian kehityksen vauhti on nopeampaa kuin koskaan. Mitä mahdollisuuksia tekoäly tarjoaa, miten pysymme vauhdissa mukana ja mitä se tarkoittaa tulevaisuuden osalta?

 

Voittajan valinta! Valokeilassa vastuullisuus

Kuinka luodaan menestyssisältöjä tuotannon sosiaalinen ja ekologinen kestävyys huomioiden? Inspiroiva kokonaisuus tarjoaa tietoa ja työkaluja vastuulliseen tuottamiseen ja sisältöjen kehittelyyn, puhujina mm. Ita O’Brien (UK) ja Gary Carter (UK). Esittelyssä myös uusimmat diversiteettitutkimuksen luvut.

 

Pelkkää roskaa! Mainettaan parempi reality?

Laadukas reality-sisältö on taitolaji: mitä se vaatii? Mikä on lööppien ja todellisuuden ero? Asiantuntijapaneelissa reality-tuotantojen todellisuutta tarkastellaan useista eri näkökulmista.

 

Kaikkea, Kaikkialla, Samaan aikaan?

Non-scripted sisältöjen on taituttava moneen kohderyhmään, monessa slotissa ja monella eri alustalla. Paneelissa ratkotaan miten tehdä  toimivampia sisältöjä sekä strategisia valintoja, nyt ja tulevaisuudessa!

 

Markkinaraon metsästäjät – inspiraatiota draamatuottajan tulevaisuuteen

Mitkä ovat draamatuottajan strategiset vaihtoehdot? Kuinka varmistaa rahoitus markkinan murroksen keskellä? Näihin ja muihin ajankohtaisiin kysymyksiin etsitään vastausta tässä inspiroivassa paneelikeskustelussa.

 

Elokuvan tulevaisuus – uuden ajan resepti

Palaavatko katsojat vielä entisessä määrin elokuvateattereihin? Minkälaisia elokuvia heille kannattaisi tuottaa? Miten kotimaisen elokuvan rahoituksen voi rakentaa tulevaisuudessa? Arvoketjun eri toimijat keskustelemassa muutoksesta.

 

Vuoden Tilaaja Suomi 2023 

Tapaamme kotimaisten tilaajien edustajat upouuden gameshow-formaatin merkeissä!