Osta liput Screen Helsinki -tapahtumaan

Odotettu ammattilaistapahtuma järjestetään elokuun lopussa Tennispalatsin elokuvateatterissa, keskellä Helsingin sykettä. Osta lippusi tänään ja varmistat paikkasi vuoden odotetuimmassa ammattilaistapahtumassa!

TÄSTÄ LIPPUKAUPPAAN

 

PÄÄSYLIPUT:

Early Bird -lippu* 250,00€ (alv 0%)

Sisäänpääsy koko tapahtumapäiväksi. Lippuun sisältyy seminaariohjelma, aamu- ja iltapäiväkahvi, iltajuhla, alkumalja, illallinen ja ruokajuoma. Ei sisällä lounasta, lounaslippu myydään erikseen. *Early Bird -hinta voimassa 14.6.2023 asti

Lounaslippu 26,60€ (alv 0%)

Lounaskumppaninamme toimii Sokos Hotel Presidentti, jonka lounasliput myydään erikseen. Lounaslipulla nautit herkullisen päivän lounaan, sisältäen alku- ja pääruuan sekä kahvin pienen makean kera. *Rajoitetun saatavuuden vuoksi lounaslippu suositellaan ostettavan pääsylipun yhteydessä. Mikäli lounaslippuja on yhä saatavilla, on niitä mahdollista lisätä tilaukseen myös myöhemmin erikseen

 

Kaikki lippuhinnat sisältävät 3,00€ palvelumaksun lippukauppa-alustalle.

Maksutavat: korttimaksu tai laskutus. Huomioithan laskulla maksettaessa 10,00€ (alv.0%) laskutuslisän ja haluamasi viitteen/kustannuspaikan, sillä tietoa ei voi muokata jälkikäteen.

Ryhmät: Molemmilla maksutavoilla voit tehdä myös useiden lippujen tilauksia. Osallistujien ilmoittautumistietoja voi muokata myös jälkikäteen (esim. ruokavaliot). Muutoksia voit tehdä lipunoston yhteydessä toimitetun linkin kautta 23.8. asti.

Muutokset: Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova. Mikäli haluat vaihtaa oman pääsylippusi toiselle henkilölle, voit tehdä sen lipunoston yhteydessä toimitetulla linkillä, jolla pääset muokkaamaan ostohetkellä antamiasi tietoja.