01.09.2023

Av-alan palkintoja jaettiin Screen Helsinki -tapahtumassa

Av-alan palkintoja jaettiin Helsingissä 31.8. järjestetyssä av-alan Screen Helsinki -tapahtumassa. Ylen tilaaja Ari Ylä-Anttila palkittiin Vuoden Screen-teko -palkinnolla. Sisu-elokuva sai niin Vuoden elokuvatuottaja -palkinnon kuin myös vientipalkinto Huldan.

Lue lisää

09.08.2023

Tapahtuman aikataulu puhujineen julkaistu

Screen Helsinki 2023 -tapahtuma alkaa ilmoittautumisella ja aamukahvilla Tennispalatsilla klo 8.30 alkaen. Mahdollisten ruuhkien vuoksi on hyvä tulla paikalle hyvissä ajoin. Seminaaripäivän varsinainen ohjelma alkaa klo 9.30.

Lue lisää

02.06.2023

Majoitus Helsingissä tapahtuma-aikana

Tervetuloa Helsinkiin! Nauti miellyttävästä majoituksesta ja ensiluokkaisista palveluista tapahtumapaikkojemme välittömässä läheisyydessä sijaitsevissa hotelleissa. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä, eli varaa majoituksesi pian ja varmistat rentouttavan oleskelusi koko tapahtuman ajalle.

Lue lisää

24.05.2023

Screen Helsinki tulee taas

Av-alan yhteinen, odotettu ammattilaistapahtuma järjestetään elokuun lopussa Tennispalatsin elokuvateatterissa, keskellä Helsingin sykettä. Tapahtumapäivä tarjoaa kattavan ohjelman täynnä kiinnostavia seminaarisisältöjä, kollegiaalisia kohtaamisia ja verkostoitumista.

Lue lisää

01.09.2022

Av-alan tunnustus­palkintoja jaettiin Screen Helsinki -tapahtumassa

Tampereen tuotantokannustin (Film Tampere & Tampereen kaupunki) palkittiin Vuoden Screen-tekona. Tapahtumassa palkittiin myös Vuoden elokuvatuottaja ja Vuoden Musiikkioivallus sekä jaettiin vientipalkinto Hulda ja Soihdunkantaja-palkinto.

Lue lisää

Lataa lisää
Jihuu! Kaikki ajankohtaiset ladattu.