13.06.2024

Osallistu Paperiformaatti-Finlandia -kilpailuun!

Paperiformaatti-Finlandia on Audiovisual Producers Finland – APFI ry:n viihdejaoston kehittämä uusi kilpailu kotimaisille tuotantoyhtiöille. Kilpailun tarkoituksena on nostaa esille erinomaista kotimaista formaattiosaamista sekä edistää non-scripted -formaattien arvostusta ja tunnettuutta. Voittajaidea palkitaan 3000 € suuruisella palkintosummalla, joka on tarkoitettu formaatin jatkokehittämiseen. 

Lue lisää

06.06.2024

Early Bird -lipunmyynti on nyt avattu!

Ole aikainen lintu ja nappaa alennushintainen Early Bird -lippusi 20.6.2024 mennessä. Normaalihintaiset lipputyypit tulevat myyntiin tämän jälkeen.

Lue lisää

05.06.2024

Majoitus Helsingissä tapahtuma-aikana

Kaipaatko majoitusta tapahtuman aikana?   Varaa majoitus tapahtuman ajaksi erikoishintaan ja nauti mukavasta oleskelusta valikoiduissa hotelleissamme. Alennukset on neuvoteltu helpottamaan osallistumistasi ja tekemään kokemuksestasi mahdollisimman miellyttävä. Varaa ajoissa, jotta varmistat paikkasi!

Lue lisää

27.03.2024

Screen Helsinki 6.9.2024

Kolmas Screen Helsinki -tapahtuma järjestetään perjantaina 6.9.2024 BioRex Lasipalatsissa ja Kulttuurikasarmissa. Lipunmyynti käynnistyy kevään aikana. Ota tapahtuman Facebook ja Instagram -tilit seurantaan ja kuulet ensimmäisenä ohjelmajulkistuksista.

Lue lisää

01.09.2023

Av-alan palkintoja jaettiin Screen Helsinki -tapahtumassa

Av-alan palkintoja jaettiin Helsingissä 31.8. järjestetyssä av-alan Screen Helsinki -tapahtumassa. Ylen tilaaja Ari Ylä-Anttila palkittiin Vuoden Screen-teko -palkinnolla. Sisu-elokuva sai niin Vuoden elokuvatuottaja -palkinnon kuin myös vientipalkinto Huldan.

Lue lisää

Lataa lisää
Jihuu! Kaikki ajankohtaiset ladattu.