02.06.2023

Majoitus Helsingissä tapahtuma-aikana

Tervetuloa Helsinkiin! Nauti miellyttävästä majoituksesta ja ensiluokkaisista palveluista tapahtumapaikkojemme välittömässä läheisyydessä sijaitsevissa hotelleissa. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä, eli varaa majoituksesi pian ja varmistat rentouttavan oleskelusi koko tapahtuman ajalle.

Lue lisää

24.05.2023

Screen Helsinki tulee taas

Av-alan yhteinen, odotettu ammattilaistapahtuma järjestetään elokuun lopussa Tennispalatsin elokuvateatterissa, keskellä Helsingin sykettä. Tapahtumapäivä tarjoaa kattavan ohjelman täynnä kiinnostavia seminaarisisältöjä, kollegiaalisia kohtaamisia ja verkostoitumista.

Lue lisää

01.09.2022

Av-alan tunnustus­palkintoja jaettiin Screen Helsinki -tapahtumassa

Tampereen tuotantokannustin (Film Tampere & Tampereen kaupunki) palkittiin Vuoden Screen-tekona. Tapahtumassa palkittiin myös Vuoden elokuvatuottaja ja Vuoden Musiikkioivallus sekä jaettiin vientipalkinto Hulda ja Soihdunkantaja-palkinto.

Lue lisää

25.08.2022

Screen Helsinki -tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita

Jokaisella tapahtuman osallistujalla on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi. Mikäli havaitset tai joudut asiattoman käytöksen kohteeksi, älä epäröi ottaa yhteyttä tapahtumahenkilökuntaan tai häirintäyhteyshenkilöön. Jokainen voi vaikuttaa omalla toiminnallaan ja olla mukana luomassa turvallisempaa tilaa.

Lue lisää

11.07.2022

Av-alan yhteisen tapahtuman odotettu paluu

Televisioalan ammattilaisilla oli vuosikymmeniä erityinen syy odottaa lomalta paluuta – elokuussa järjestetty Media & Message oli tapahtuma, joka kokosi kasaan kollegat, ystävät ja uudet tv-kentän tähdet. Lue APFI:n toiminnanjohtaja Laura Kuulasmaan mietteitä uudistetusta tapahtumasta!

Lue lisää

Lataa lisää
Jihuu! Kaikki ajankohtaiset ladattu.