27.03.2024

Screen Helsinki 6.9.2024

Kolmas Screen Helsinki -tapahtuma järjestetään perjantaina 6.9.2024 BioRex Lasipalatsissa ja Kulttuurikasarmissa. Lipunmyynti käynnistyy kevään aikana. Ota tapahtuman Facebook ja Instagram -tilit seurantaan ja kuulet ensimmäisenä ohjelmajulkistuksista.

Lue lisää

01.09.2023

Av-alan palkintoja jaettiin Screen Helsinki -tapahtumassa

Av-alan palkintoja jaettiin Helsingissä 31.8. järjestetyssä av-alan Screen Helsinki -tapahtumassa. Ylen tilaaja Ari Ylä-Anttila palkittiin Vuoden Screen-teko -palkinnolla. Sisu-elokuva sai niin Vuoden elokuvatuottaja -palkinnon kuin myös vientipalkinto Huldan.

Lue lisää

09.08.2023

Tapahtuman aikataulu puhujineen julkaistu

Screen Helsinki 2023 -tapahtuma alkaa ilmoittautumisella ja aamukahvilla Tennispalatsilla klo 8.30 alkaen. Mahdollisten ruuhkien vuoksi on hyvä tulla paikalle hyvissä ajoin. Seminaaripäivän varsinainen ohjelma alkaa klo 9.30.

Lue lisää

02.06.2023

Majoitus Helsingissä tapahtuma-aikana

Tervetuloa Helsinkiin! Nauti miellyttävästä majoituksesta ja ensiluokkaisista palveluista tapahtumapaikkojemme välittömässä läheisyydessä sijaitsevissa hotelleissa. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä, eli varaa majoituksesi pian ja varmistat rentouttavan oleskelusi koko tapahtuman ajalle.

Lue lisää

24.05.2023

Screen Helsinki tulee taas

Av-alan yhteinen, odotettu ammattilaistapahtuma järjestetään elokuun lopussa Tennispalatsin elokuvateatterissa, keskellä Helsingin sykettä. Tapahtumapäivä tarjoaa kattavan ohjelman täynnä kiinnostavia seminaarisisältöjä, kollegiaalisia kohtaamisia ja verkostoitumista.

Lue lisää

Lataa lisää
Jihuu! Kaikki ajankohtaiset ladattu.