02.06.2023

Majoitus Helsingissä tapahtuma-aikana

Tervetuloa Helsinkiin! Varaa nyt majoituksesi tapahtuman ajalle erityishinnoin:

 

HOTELLI HELKA

Pohjoinen Rautatiekatu 23

Hotelli Helka tarjoaa -10% alennuksen tapahtumavieraille ajalla 30.8.-3.9.2023 (ke-su). Nauti mukavuuksista, kuten herkullinen buffet-aamiainen, rentouttava sauna ja nopea Wi-Fi-yhteys, kun varaat hotellihuoneesi Helkasta. Huoneiden saatavuus ja hinta vaihtelee, joten varaa majoituksesi ajoissa. Alennuskoodilla varattujen huoneiden peruutusehto on 24 tuntia ennen varauksen alkua.

Tee varaus helposti osoitteessa www.hotelhelka.com käyttäen alennuskoodia: SCREEN2023

 

RADISSON BLU ROYAL

Runeberginkatu 2

Radisson Blu Royal -hotelli tarjoaa myös erityishintaisia majoitusvaihtoehtoja tapahtumavieraillemme ajalle 30.8.-3.9.2023 (ke-su). Huonehinnat sisältävät runsaan hotelliaamiaisen ja langattoman internetyhteyden (Wi-Fi). 

Voit valita Standard-luokassa yhden hengen huoneen hintaan 166 EUR per yö tai kahden hengen huoneen hintaan 186 EUR per yö (sis. ALV). Huomioi, että erikoishintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti, joten varaa huoneesi hyvissä ajoin. Yksittäisten kiintiöstä tehtyjen varausten peruutus on maksutonta 7 vuorokautta ennen tulopäivää.

Tee varaus helposti osoitteessa www.radissonhotels.com/fi-fi/ käyttäen alennuskoodia: SCREEN

 

Nauti miellyttävästä majoituksesta ja ensiluokkaisista palveluista molemmissa, tapahtumapaikkojemme välittömässä läheisyydessä sijaitsevissa hotelleissa. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä, eli varaa majoituksesi pian ja varmistat rentouttavan oleskelusi koko tapahtuman ajalle. Odotamme innolla näkevämme sinut Screen Helsinki -tapahtumassa!

Takaisin