05.06.2024

Majoitus Helsingissä tapahtuma-aikana

Kaipaatko majoitusta tapahtuman aikana?

 

Varaa majoitus tapahtuman ajaksi erikoishintaan ja nauti mukavasta oleskelusta valikoiduissa hotelleissamme. Alennukset on neuvoteltu helpottamaan osallistumistasi ja tekemään kokemuksestasi mahdollisimman miellyttävä. Varaa ajoissa, jotta varmistat paikkasi!

 

Sokos Hotel Vaakuna, Asema-aukio 2 00100 Helsinki 

Sokos Hotel Vaakuna tarjoaa 1 ja 2 henkilön Standard-huoneista alennuksen tapahtumavieraillemme ajalla 5.9.-7.9.2024 (to-la). Vaakunan uusitut huoneet edustavat aitoa 1950-luvun muotokieltä, modernilla luksuksella lisättynä. Hotelli sijaitsee aivan tapahtumapaikan vieressä. Hintaan sisältyy herkullinen buffet-aamiainen, rentouttava sauna ja nopea Wi-Fi-yhteys. 

Huonevaraukset tulee tehdä 29.8.2024 klo 18 mennessä. Huomioithan, että erikoishintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä. Alennuskoodilla varattujen huoneiden peruutusehto on 7 vuorokautta ennen tulopäivää. 

Tee varaus helposti osoitteessa Sokos Hotel Vaakuna käyttäen varauskoodia BAPFI. 

  

Scandic Simonkenttä, Simonkatu 9 00100 Helsinki 

Scandic Simonkenttä tarjoaa tapahtumavieraillemme majoituksesta alennusta alennuskoodilla EVNT. 

Scandic Simonkenttä sijaitsee aivan tapahtumapaikan vieressä. Moderneista huoneista löytyy kaikki tarvittava ja useimmista on upeat kaupunkinäkymät. Voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon kattavasta huonevalikoimasta. Hintoihin sisältyy aamiainen. Lisäksi voit saada lisäalennusta maksaessasi varauksen heti varauksen yhteydessä. Yksittäisen majoitusvarauksen peruutusehto riippuu valitsemastasi varaustyypistä.  

Pidä kiirettä, sillä huoneita on rajoitettu määrä. Huoneet ovat varattavissa hotellin varaustilanteen mukaan viimeistään 10 päivää ennen saapumista. 

Pääset varaamaan huoneen suoraan täältä:  

Scandic Simonkenttä  

Pro tip: Scandic Friends-jäsenten kannattaa tarkistaa myös saatavilla olevat kanta-asiakastarjoukset.

Takaisin